Mødekalender

SLÆGTSGÅRDSFORENINGENS AKTIVITETER

Alle er velkomne til at deltage i det, der har interesse, uanset om det er egen kreds eller en anden kreds.

BORNHOLMSKREDSEN.

DET SYDLIGE SØNDERJYLLAND

FYNSKREDSEN.

Onsdag den 4. oktober 2017 kl. 13.45 besøg på Ernsts samlinger i Østergade 57, Assens.
Ernsts samling er en smuk og varieret samling af sølv, porcelæn, kunst, og antikviteter. Huset har tidligere været en sølvvarefabrik og et originalt personligt privat hjem fra 1930 for Ernsts slægt. Samlingen er blevet til over to generationer og afspejler livet, som det blev levet i en del af borgerskabet i Assens. Det, der gør samlingerne til en helt særlig oplevelse er, at de formidles i et autentisk lejlighedsmiljø, som Frederik Ernst lod det indrette fra 1930’erne og frem til sin død Derefter tager vi på Plums gård, der ligger lige på den anden side af vejen til kaffebord i den hyggelige Cafe Plums Gård. Pris for rundvisning i små hold og kaffe 175,00 kr. betales senest den 27 sept. på konto 2024- 7650517436 eller kontant på dagen.
Tilmelding senest 27 sept. til Finn Bang Olsen på mail: finn.bang.olsen@get2net.dk eller 51700608 bedst mellem 18,00 og 19,00
Finn Bang Olsen

HADERSLEVKREDSEN

HIMMERLANDSKREDSEN

LOLLAND/FALSTER KREDS

Kredsen oplyser ikke om sine arrangementer på denne hjemmeside og i Slægtsgården. Hvis man ønsker at vide om der sker noget interessant i kredsen må man henvende sig til kredsens formand.

MIDTJYSK KREDS

Den 4. oktober kl. 18.30 besøges virksomheden Vikan A/S, Rævevej 1, 7800 Skive.
Tilmelding til Gunhild på mail Gunhild.olesen.moller@rn.dk og gerne en uge før arrangementet. Virksomheden er vært ved kaffe og brød, så derfor er tilmelding vigtigt.
Det er vores nye bestyrelsesmedlem Christian Fly der har aftalt besøget. Vikan A/S er en gammel virksomhed grundlagt i 1898 som Skive Børstefabrik. Siden har virksomheden udviklet sig til at være professionel leverandør til hele Verden af information om fødevaresikkerhed, salg af rengøringssystemer og rengøringsartikler, hvoraf der produceres over 1000. Vi ser en film om virksomheden og derefter den moderne produktionsvirksomhed. Det er en aften både for kvinder og mænd. Andre interesserede er også velkomne.
Gunhild Olesen Møller

NORDSJÆLLANDSKREDSEN

RINGKØBINGKREDSEN

SJÆLLAND SYD

VEJLEKREDSEN

VENDSYSSELKREDSEN

Inviterer til foredrag, Den. 26. oktober, kl. 19.00. På “ Klitgården” Østervej 10, Tversted.
Tidl. provst, Ole Dybro, vil fortælle om 500 året for reformationen og Martin Luther.
Entre 50 kr. Kaffe medbringes.
Mød op til et interessant foredrag. Tag naboen med.
Niels Ole Volhøj

VESTSJÆLLANDSKREDSEN

ÅRHUS KREDSEN

ÅRSMØDE 2018

Fredag den 25. maj. Fortur, dog ikke med bus, men der tilbydes besøg i Sorø.
Lørdag den 26. og søndag den 27. maj. Møde og overnatning på hotel Comwell Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø.
 
Årsmødet arrangeres af Sjælland Syd kredsen.